КОШНИЦА
0 продукта | 0.00
ПРОДУКТИ

РЕКЛАМА


КОНТАКТИ

Имате въпроси? Позвънете ни:

0895 124345
Kirkland Foam пянаKirkland Liquid лосионпродукти срещу косопад


Използване на KIRKLAND Minoxidil срещу косопад

 Ние знаем, че милиони мъже страдат от някаква форма на косопад. Сега когато вече сте взели мерки срещу косопада, как може да постигнете най-добри резултати?  Използвайте KIRKLAND Minoxidil търпеливо всеки ден(веднъж сутрин и веднъж вечер) нанасяйки го върху скалпа. Отнема САМО 10 секунди! Превърнете KIRKLAND Minoxidil във ваша дневна рутина, също както миенето на зъбите или бръсненето. Ако го направите ще дадете най-доброто за себе си и косата ви.

Важно е да се знае, че така както не сте си загубили част от косата за едно денонощие, така няма и да я възстановите в такъв срок. Въпреки, че KIRKLAND Minoxidil започва да действа веднага, ясни и категорични резултати може да се появят през третия или четвъртия месец.

Някои особености, които трябва да се знаят докато започвате KIRKLAND Minoxidil:
През първите няколко седмици може да има временно увеличение на косопада. Това е добър знак и означава, че е започнат нов цикъл на израстване! Стари косми, които са били в процес на косопад проправят път на нова, здрава коса. Растежът е видим. Първоначлно, новата коса е безцветна и наподобява мъх на праскова. С течение на времето, косата придобива същия цвят  и структура както и по останалата по скалпа. Ако не забележите резултати след 4 месечна употреба, консултирайте се с дерматолог.


Преди всичко, продължете с ежедневието си - точно както миенето на зъбите, но нанасянето на Рогейн отнема по-малко време и ще се чувствате превъзходно, че спазвате програмата.


Често задавни въпроси от мъже относно употребата на Kirkland Minoxidil:


1. Какъв шампоан трябва да използвам?

Препоръчително е използвате шампоан, който почиства скалпа и лек кондиционер, който не товари косъма и сплесква косата.


2. Излагането на слънчеви лъчи влошава ли косопада?

Не, слънцето не предизвиква косопад и не го утежнява, но е добра идея да се предпазите от UV лъчите с шапка.


3. Мога ли да продължа да използвам гел за коса докато ползвам Kirkland Minoxidil?

Можете да продължите да поддържате косата си по същия начин както преди, но е препоръчително първо да нанесете KIRKLAND Minoxidil и да изчакате да изсъхне на скалпа и тогава да нанасянето на други продукти.


4. Може ли да нанасям KIRKLAND Minoxidil на мокра коса?

Участниците в клиничните ни тестове бяха със сухи коси преди нанасянето на Рогейн, но това не винаги е възможно в домашна обстановка. Препоръчваме преди нанасяне да си подсушите косата с кърпа, в случай че не е възможно такова с сешоар. 


5. Мога ли да си суша косата с сешоар след като съм нанесъл KIRKLAND Minoxidil?

Да, но е препоръчително да използвате минималните настройки на сешоара.
КАК ДА ПОСТИГНЕМ МАКСИМАЛНОТО

1. Колко дълго мога да ползвам KIRKLAND Minoxidil?

Клиничните ни изследвания обхващат период от една година, но не съществува горна граница колко дълго можете да ползвате продуктите ни. Постоянната и продължителна употреба е наложителна за увеличаване на плътността на косата и поддържането и или косопада ще започне отново.

2. Какво ще стане, в случай, че спра да ползвам KIRKLAND Minoxidil срещу косопад?

Постоянната употреба на KIRKLAND Minoxidil е необходима, за да се поддържа растежа на коса. Лечение за косопадa не съществува и в случай, че спрете употребата на KIRKLAND Minoxidil, нормалният косопад ще се върне след 3-4 месеца в старите си граници. Така че продължителната употреба на KIRKLAND Minoxidil трябва да се превърне в част от ежедневието ви - като пастата за зъби и самобръсначките. Минималния препоръчителен срок на употреба е 3 на всеки 6 месеца, т.е. паузи над 3 месеца между нанасянията ще заличат постигнатия успех.

3. Какво ще стане, ако пропусна едно и две приложения на KIRKLAND Minoxidil?

Ако пропуснете едно или две приложения, продължете нататък без да компенсирате пропуснатото. Едно или две пропуснати нанасяния няма да повлияят на ефикасността на продукта в случай, че продължите с редовната му употреба.

4. Колко дълго да продължа да ползвам KIRKLAND Minoxidil?

Наследственият косопад е състояние за цял живот, което изисква постоянна употреба на KIRKLAND Minoxidil. Превърнете Kirkland Minoxidil в част от дневната си хигиена - сутрин и вечер. Отнема само десетина секунди.

5. Помага ли KIRKLAND Minoxidil за поникване и сгъстяване на брада?

KIRKLAND Minoxidil предизвиква окосмяване на всички зони на тялото, вкл. и на брадата. Ако го нанасяте по ръцете, ще забележите допълнително окосмяване, затова го нанасяйте само на зони където окосмяването е желано.УПОТРЕБА


1. Как ще изглежда ново-поникналата коса?

KIRKLAND Minoxidil предизвиква израстване на коса, която е здрава и плътна. Въпреки, че първоначално косата може да е мека и насочена надолу, с продължителна употреба на KIRKLAND Minoxidil, косата ще се изравни и като цвят и като твърдост с останалото окосмяване по скалпа.

2. Скоро започнах употребата на Рогейн и забелязах, че косопада ми се засили? Нормално ли е?

KIRKLAND Minoxidil стимулира фоликулите да преминат от спяща в растяща фаза. Не е необичайно да забележите временно увеличение на косопада през първите две седмици на употреба. Това се случва в някои случаи защото новата коса притиска старата нагоре докато фоликулите преминават от спяща в растяща фаза. Процесът е подобен на падането на млечните зъби при децата при поникването на новите. Този косопад е временен и спира след няколко седмици на употреба. Имайте предвид, че ако коспада продължава повече от 2 седмици е препоръчително да се консултирате с дерматолог. 

3. Съществува ли начин да разбера дали KIRKLAND Minoxidil работи?

Има няколко индикатора, които показват, че Рогейн работи. Например през първите 2 седмици е възможно да има временно увеличение на косопада. Това е добър знак и индикатор, че нов цикъл на растеж е започнат в космените фоликули и стари косми, които така или иначе щяхте да загубите проправят път на нова, здрава коса. Това е окуражаващо и показва, че Рогейн стимулира израстването на коса и спира процеса на косопад. Имайте предвид, че не всички реагират по един същи начин на Рогейн и заключенията от официалните клинични тестове показват, че той действа в над 85% от случаите, което се потвърждава и от мненията на клиентите в световен мащаб. В случай, че косопадът продължи повече от 2 седмици, преустановете употребата и се консултирайте с дерматолог.

4. Кога трябва да очаквам първи резултати?

При повечето мъже резултати се появяват в рамките на 4 месеца. Резултатите и успеха срещу косопада зависят от правилната употреба на продукта: Не забравяйте да нанасяте Рогейн два пъти дневно, всеки ден директно върху скалпа. Ако не забележите резултати след 4 месечна употреба, консултирайте се с дерматолог.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА РОГЕЙН


1. Колко е трайността на KIRKLAND Minoxidil?

Трайността на KIRKLAND Minoxidil лосион е 3 години, а на KIRKLAND Minoxidil пяна е 2 години.


2. Съществуват ли лекарства, които могат да взаимодействат с KIRKLAND Minoxidil?

Не са ни известни данни, които да показват, че KIRKLAND Minoxidil може да се комбинира с орално приемани лекарства. Не трябва да ползвате KIRKLAND Minoxidil, ако нанасяте други локални препарати върху скалпа. 

3. Какви са най-често срещаните странични ефекти от употребата на KIRKLAND Minoxidil?

При някои хора може да се почуваства сухота, сърбеж или раздразнение на скалпа. Замяната на формат на Рогейн лосион с пяна обикновено премахва раздразнението, ако го има.

4. Каква е разликата между KIRKLAND Minoxidil пяна и KIRKLAND Minoxidil лосион?

Пяната и лосиона съдържат поравно от активната съставка Миноксидил(Minoxidil). Понеже е във вид на пяна, а не лосион, нанасянето и е различно. Пяната се нанася с нежен масаж върху скалпа за разлика от лосиона, който се нанася с капкомер апликатор върху зоната засегната от косопад. 

5. Как работи KIRKLAND Minoxidil ?

При наследствния косопад, комбинация от наследственост, хормонално действие и възраст причиняват прогресивното свиване на космените фоликули. Това скъсява цикъла на израстване на коса и с течение на времето активната фаза на растеж се превръща в постоянна фаза на покой и растежа спира. Учените считат, че Рогейн разширява космените фоликули и така спира миниатюризацията им. С уголемяването на космения фоликул, активната фаза на растеж се удължава и позволява на косъма да израстне по-дебел и дълъг. С по-голям брой фоликули в активна фаза на растеж се забелязва израстването на нова, здрава коса.  
   2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Използване на KIRKLAND Minoxidil срещу косопад